FAH GPU Tracker V2

FAH GPU Tracker V2 is a Folding@Home Client tracking and control program


    Problem with Windows XP

    Share
    avatar
    RamRod
    BETA Team Member

    Posts : 5
    Join date : 2010-10-29
    Age : 43
    Location : PA

    Problem with Windows XP

    Post by RamRod on Fri Oct 29, 2010 7:16 am

    Hi, I just started using this great program yesterday and it works very well, except one problem.

    I have 4 machines, one Win 7 and 3 XP

    The win 7 machine is fine but all three of the XP machines refuse to shut down when the Tracker is running. I tried just stopping the clients but that didn't work. I have to manually shut down the Tracker program to get these machines to shut down. The computers themselves range from a P4 with no GPU client to a Core2Duo running dual 8800 GT clients to a Phenom X2 with a GTX 260. The P4 and Phenom are running regular CPU and the Core 2 is running SMP. With machines this diverse I have to believe the issue is with the program and not the machines themselves unless it is a Windows problem. Here is the log file from the Core 2 system. I can post the others later tonight if need be.

    [17:54:53] --------------------------------------------------
    [17:54:53] FAH GPU Tracker v3.15 Startup
    [17:54:53] --------------------------------------------------
    [17:54:53] Detected OS: Windows XP
    [17:54:55] Detected CPU: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHz
    [17:54:55] 2 Cores, 2 Threads, 3,200 MHz
    [17:54:55] Creating client folders...
    [17:54:55] Downloading FAH clients...
    [17:55:11] Extracting clients...
    [17:55:11] Clients extracted successfully
    [17:55:11] Setting up clients...
    [17:55:18] Client setup completed successfully
    [17:55:18] Setting up client configs...
    [17:55:18] Setting up GPU0 client config
    [17:55:19] Setting up GPU1 client config
    [17:55:19] Setting up GPU2 client config
    [17:55:19] Setting up GPU3 client config
    [17:55:20] Setting up GPU4 client config
    [17:55:20] Setting up GPU5 client config
    [17:55:20] Setting up GPU6 client config
    [17:55:20] Setting up GPU7 client config
    [17:55:21] Setting up CPU client config
    [17:55:21] Setting up SMP client config
    [17:55:21] Client configs generated successfully
    [17:55:21] Cleaning up client folders...
    [17:55:21] Initial setup complete
    [17:55:23] Attempting to update FAH GPU Tracker V2
    [17:55:26] Updating Tracker..
    [17:55:37] --------------------------------------------------
    [17:55:37] FAH GPU Tracker v3.32 Startup
    [17:55:37] --------------------------------------------------
    [17:55:37] Detected OS: Windows XP
    [17:55:38] Detected CPU: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHz
    [17:55:38] 2 Cores, 2 Threads, 3,200 MHz
    [17:56:35] Applied new config settings
    [17:56:46] GPU detection completed successfully
    [17:57:03] Applied new config settings
    [17:57:18] Applied new config settings
    [17:57:24] Starting SMP
    [17:57:24] Updated SMP config, restarting client
    [17:57:24] Starting GPU 0
    [17:57:24] Updated GPU0 config, restarting client
    [17:57:24] Starting GPU 1
    [17:57:24] Updated GPU1 config, restarting client
    [17:57:24] Starting GPU 0
    [17:57:24] Started new WU on GPU0
    [17:57:25] Starting GPU 1
    [17:57:25] Started new WU on GPU1
    [17:57:27] Starting SMP
    [17:57:27] Started new WU on SMP
    [20:18:25] GPU 0 completed a WU successfully
    [20:18:25] Deleted WU on GPU0
    [20:18:25] Starting GPU 0
    [20:18:25] Started new WU on GPU0
    [20:20:09] GPU 1 completed a WU successfully
    [20:20:09] Deleted WU on GPU1
    [20:20:09] Starting GPU 1
    [20:20:09] Started new WU on GPU1
    [22:21:07] Error stopping CPU safely, code=127
    [22:21:07] Stopped SMP
    [22:21:07] Error stopping GPU0 safely, code=127
    [22:21:07] Stopped GPU 0
    [22:21:07] Error stopping GPU1 safely, code=127
    [22:21:07] Stopped GPU 1
    [07:27:34] --------------------------------------------------
    [07:27:34] FAH GPU Tracker v3.32 Startup
    [07:27:34] --------------------------------------------------
    [07:27:34] Detected OS: Windows XP
    [07:27:35] Detected CPU: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHz
    [07:27:35] 2 Cores, 2 Threads, 3,199 MHz
    [07:27:36] Starting SMP
    [07:27:36] Resumed existing WU on SMP
    [07:27:39] Starting GPU 0
    [07:27:39] Resumed existing WU on GPU0
    [07:27:40] Starting GPU 1
    [07:27:40] Resumed existing WU on GPU1
    [07:37:22] Applied new config settings
    [07:37:48] Applied new config settings
    [07:38:34] Error stopping CPU safely, code=127
    [07:38:34] Stopped SMP
    [07:38:34] Error stopping GPU0 safely, code=127
    [07:38:34] Stopped GPU 0
    [07:38:34] Error stopping GPU1 safely, code=127
    [07:38:34] Stopped GPU 1
    [07:40:08] --------------------------------------------------
    [07:40:08] FAH GPU Tracker v3.32 Startup
    [07:40:08] --------------------------------------------------
    [07:40:08] Detected OS: Windows XP
    [07:40:11] Detected CPU: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHz
    [07:40:11] 2 Cores, 2 Threads, 3,199 MHz
    [07:40:26] Error checking latest version
    [07:40:27] Starting SMP
    [07:40:27] Resumed existing WU on SMP
    [07:40:30] Starting GPU 0
    [07:40:30] Resumed existing WU on GPU0
    [07:40:30] Starting GPU 1
    [07:40:30] Resumed existing WU on GPU1
    [08:15:37] GPU 0 completed a WU successfully
    [08:15:37] Deleted WU on GPU0
    [08:15:37] Starting GPU 0
    [08:15:37] Started new WU on GPU0
    avatar
    RamRod
    BETA Team Member

    Posts : 5
    Join date : 2010-10-29
    Age : 43
    Location : PA

    Re: Problem with Windows XP

    Post by RamRod on Fri Oct 29, 2010 7:47 am

    Just thinking seeing the config file might help as well. This is also from the Core 2 system.

    EnableCPUSection=True
    CPUClient=SMP
    SMPCores=All
    EnableGPUSection=True
    EnableGPU0=True
    EnableGPU1=True
    EnableGPU2=False
    EnableGPU3=False
    EnableGPU4=False
    EnableGPU5=False
    EnableGPU6=False
    EnableGPU7=False
    AutoConfig=False
    UserName=Ram_Computers
    Team=13886
    Passkey=PASSKEY REMOVED
    EOCID=
    SaveLogs=False
    BigAdv=False
    SaveLocations=False
    StopAll=False
    Verbosity9=True
    Advmethods=True
    ClientDebug=False
    ConfigFile=
    ProjectsList=http://fah-web.stanford.edu/psummaryC.html
    OneUnitCPU=False
    OneUnitGPU0=False
    OneUnitGPU1=False
    OneUnitGPU2=False
    OneUnitGPU3=False
    OneUnitGPU4=False
    OneUnitGPU5=False
    OneUnitGPU6=False
    OneUnitGPU7=False
    AutostartCPU=True
    AutostartGPU0=True
    AutostartGPU1=True
    AutostartGPU2=False
    AutostartGPU3=False
    AutostartGPU4=False
    AutostartGPU5=False
    AutostartGPU6=False
    AutostartGPU7=False
    StartMinimized=True
    AutoUpdate=Auto
    GamingPause=False
    PauseCPU=False
    PauseGPU0=False
    PauseGPU1=False
    PauseGPU2=False
    PauseGPU3=False
    PauseGPU4=False
    PauseGPU5=False
    PauseGPU6=False
    PauseGPU7=False
    HeatControl=False
    BalloonNotify=False
    EnableXMLExport=False
    ExportPath=
    FTPUpload=False
    FTPServer=
    FTPUsername=
    FTPPassword=
    DefaultStats=All
    ForceGPU0=G80
    ForceGPU1=G80
    ForceGPU2=None
    ForceGPU3=None
    ForceGPU4=None
    ForceGPU5=None
    ForceGPU6=None
    ForceGPU7=None

    EDITED to remove passkey
    avatar
    jedi95
    Dev Team Member

    Posts : 307
    Join date : 2010-05-26
    Job/hobbies : FAH GPU Tracker V2 Developer

    Re: Problem with Windows XP

    Post by jedi95 on Fri Oct 29, 2010 10:31 am

    I will check if there is an easy way to fix this, but I don't have any computers that still run XP to test this on.


    _________________
    avatar
    RamRod
    BETA Team Member

    Posts : 5
    Join date : 2010-10-29
    Age : 43
    Location : PA

    Re: Problem with Windows XP

    Post by RamRod on Fri Oct 29, 2010 12:47 pm

    Thanks for looking into it. I would be willing to try out potential fixes you come up with...either on my 3 XP systems, or in an XP virtual machine on this system.

    gero1369

    Posts : 3
    Join date : 2011-01-05

    I have the same problem

    Post by gero1369 on Wed Jan 05, 2011 10:23 am

    I have the same problem. I have to shut down tracker before shutting down or restarting in XP.
    avatar
    jedi95
    Dev Team Member

    Posts : 307
    Join date : 2010-05-26
    Job/hobbies : FAH GPU Tracker V2 Developer

    Re: Problem with Windows XP

    Post by jedi95 on Wed Jan 05, 2011 2:13 pm

    gero1369 wrote:I have the same problem. I have to shut down tracker before shutting down or restarting in XP.

    There is no easy way to correct this problem that I know of.


    _________________

    Sponsored content

    Re: Problem with Windows XP

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Sat Sep 23, 2017 9:46 am